Mesures de prevenció i contenció COVID-19 als cementiris de la ciutat

Finalitzat el procés de desescalada, iniciem el camí cap a la recuperació de la normalitat i és molt important continuar respectant les mesures de protecció i les recomanacions de les autoritats sanitàries (més informació sobre la nova normalitat als cementiris de la ciutat).

Enterraments i incineracions

La participació en la comitiva per a l’enterrament en els cementiris no te limitació d’aforament. D’altra banda, a les cerimònies de comiat en el Centre de Cremació de Montjuïc es permet l’assistència com a màxim de 40 persones en tractar-se d’un espai tancat.

Tenint en compte les darreres recomanacions de les autoritats, per tal de protegir la ciutadania en general i, en particular, els familiars dels difunts i als treballadors de Cementiris de Barcelona, així com per seguir garantint la prestació del servei amb la màxima seguretat, agrairem que totes les persones que accedeixin als nostres cementiris compleixin escrupolosament, les recomanacions dictades per les autoritats sanitàries i vinguin proveïts de les corresponents mesures de seguretat i prevenció de les que n’hauran de fer ús durant l’estada en els nostres recintes.

D’altra banda, demanem que respectin l’espai de seguretat davant de la sepultura i les instruccions a seguir en l’Oratori del Crematori, així com el temps assignat i necessari de durada de l’acte o servei.

Aquesta norma serà per al conjunt dels decessos que es gestionin a Barcelona, tant si són difunts per la COVID-19 com si ho són per altres causes.

Es recorda a tota la ciutadania que no hi ha cap indicació sanitària que obligui a incinerar els difunts que han mort a causa de la COVID-19 i per tant es pot enterrar o incinerar segons voluntat de la família.

Servei lliurament de cendres

Per tal d’evitar-vos esperes innecessàries us preguem que, en cas que vulgueu venir a recollir les cendres del vostre familiar al Centre de Cremació de Montjuïc, ens feu arribar un correu electrònic a serveis@cbsa.cat o ens truqueu al telèfon 934841975 i us direm el dia i l’hora per fer-ho.

Us recordem també que, Cementiris de Barcelona, un cop realitzada la incineració, ofereix un servei de lliurament de cendres al domicili per a totes aquelles famílies que així ho desitgin. Per a més informació podeu contactar per correu electrònic a l’adreça de correu serveis@cbsa.cat o per telèfon al 934841975.

Horaris oficines

Obertura de totes les oficines de Cementiris de Barcelona del Tanatori del carrer Almogàvers, Tanatori Ronda de Dalt i les oficines dels cementiris de Poblenou, Les Corts, Collserola, Sant Andreu i Montjuïc, en horari habitual:
De dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores i de 15.30 a 17.00 hores
Caps de setmana de 8.00 a 14.00 hores.

Recordeu les recomanacions i obligacions dictades per les autoritats sanitàries: 

  • Entreu a l’oficina quan us avisin
  • Mantingueu distància mínima de seguretat d’almenys, 2 metres
  • Eviteu el contacte físic amb altres persones
  • Feu us de mascareta i renteu-vos les mans amb les solucions hidroalcohòliques que trobareu a totes les nostres dependències.

 

 

 

 

By | 2020-06-19T15:09:42+02:00 15/03/2020|blog, General, Notícies, Objecte @es|Comentaris tancats a Mesures de prevenció i contenció COVID-19 als cementiris de la ciutat