Fase 1: El 25 de maig els cementiris de la ciutat reobren les seves portes a la ciutadania

Atesa la confirmació de l’entrada de Barcelona en la Fase 1 del procés de desescalada per l’alarma sanitària Covid-, us fem avinent que els 9 cementiris de Barcelona obren les seves portes a la ciutadania a partir de dilluns 25 de maig.

L’entrada als recintes s’haurà de fer de manera esglaonada tenint en compte que en els cementiris de Sants, Sarrià, Horta i Sant Gervasi l’aforament màxim serà de 50 persones, 150 en els cementiris de Les Corts, Sant Andreu i Poblenou i un màxim de 150 vehicles circulant en el mateix moment en els cementiris de Montjuïc i Collserola. Això no impedirà, en cap moment, que hi pugueu entrar però caldrà respectar el mencionat aforament pel be de tots i estar atents a les recomanacions del personal del cementiri.

Enterraments i incineracions

Es permet l’assistència, de com a màxim 15 familiars i si escau un ministre de culte en els enterraments, així com 10 familiars i si escau un ministre de culte en les incineracions en el Centre de Cremació de Montjuïc en tractar-se d’un espai tancat.

Tenint en compte les darreres recomanacions de les autoritats, per tal de protegir la ciutadania en general i, en particular, els familiars dels difunts i als treballadors de Cementiris de Barcelona, així com per seguir garantint la prestació del servei amb la màxima seguretat, agrairem que totes les persones que accedeixin als nostres cementiris compleixin escrupolosament, les recomanacions dictades per les autoritats sanitàries i vinguin proveïts de les corresponents mesures de seguretat i prevenció de les que n’hauran de fer ús durant l’estada en els nostres recintes.

D’altra banda, demanem que respectin l’espai de seguretat davant de la sepultura i les instruccions a seguir en l’Oratori del Crematori, així com el temps assignat i necessari de durada de l’acte o servei.

Cerimònies de comiat

Cementiris de Barcelona ha habilitat espais, sense cost, dins dels recintes perquè les famílies que ho desitgin puguin realitzar una cerimònia de comiat, en record del seu familiar difunt. Podeu contactar per correu electrònic a l’adreça de correu comunicacio@cbsa.cat o per telèfon al 934841999.

Servei de lliurament de cendres

Per tal d’evitar-vos esperes innecessàries us preguem que, en cas que vulgueu venir a recollir les cendres del vostre familiar al Centre de Cremació de Montjuïc, ens feu arribar un correu electrònic a serveis@cbsa.cat o ens truqueu al telèfon 934841975 i us direm el dia i l’hora per fer-ho.

Us recordem també que, Cementiris de Barcelona, un cop realitzada la incineració, ofereix un servei de lliurament de cendres al domicili per a totes aquelles famílies que així ho desitgin. Per a més informació podeu contactar per correu electrònic a l’adreça de correu serveis@cbsa.cat o per telèfon al 934841975.

Horaris oficines

Obertura de totes les oficines de Cementiris de Barcelona del Tanatori del carrer Almogàvers, Tanatori Ronda de Dalt i les oficines dels cementiris de Poblenou, Les Corts, Collserola, Sant Andreu i Montjuïc, en horari habitual:
De dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores i de 15.30 a 17.00 hores
Caps de setmana de 8.00 a 14.00 hores.

Recordeu les recomanacions i obligacions dictades per les autoritats sanitàries: 

  • Entreu a l’oficina quan us avisin
  • Mantingueu distància mínima de seguretat d’almenys, 2 metres
  • Eviteu el contacte físic amb altres persones
  • Feu us de mascareta i renteu-vos les mans amb les solucions hidroalcohòliques que trobareu a totes les nostres dependències.
By | 2020-05-25T00:13:58+02:00 22/05/2020|blog, carrosses, Notícies|Comentaris tancats a Fase 1: El 25 de maig els cementiris de la ciutat reobren les seves portes a la ciutadania