La Nit dels Museus a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres - Cementiris de Barcelona CBSA

La Nit dels Museus a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres

Un altre any arriba La Nit dels Museus, la jornada nocturna més especial, i la Col·lecció de Carrosses Fúnebres obre les seves portes de 19 a 1h amb una oferta cultural ampliada i més variada.

  • Recital de poemes, epitafis i estàtues en moviment. A les 22 i 23 hores (duració 30m.)

Les carrosses fúnebres cobren vida a partir de poemes de Santiago Rusiñol i epitafis de l’Antologia de Spoon River de Edgar Lee Masters. Tornarem al segle XIX revivint la història de l’època, respirant la seva atmosfera i escoltant el què els personatges ja morts volen proclamar. La Companyia Spoon River de Barcelona recitarà poesia amb cants i escultures en moviment donant vida a les carrosses fúnebres.

  • Visites guiades a la col·lecció. A les 20:30 i 24 hores (duració 1h)

L’itinerari guiat mostra cadascuna de les peces originals, cosa que fa entendre la seva estreta vinculació amb l’evolució de Barcelona i el que va significar culturalment per a la societat del moment. Hi descobrireu els significats de les seves variades simbologies, formes i colors i, a més, l’extensa documentació gràfica i les noves tecnologies virtuals us permetran comprendre millor la vida en la societat des de mitjan segle XIX fins a mitjan segle XX.

  • Pinta la teva carrossa preferida (tota la nit)

Taller de xapes. Orientat a tots els públics, el taller consisteix a triar la carrossa que us agradi més, pintar-la i muntar una xapa per tenir un record de la visita.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de La Nit dels Museus.

Recordeu que durant tota la nit podreu participar del sorteig per a un viatge a Londres per a dues persones.

Us hi esperem!

By | 2017-12-19T16:37:01+01:00 23/05/2017|Notícies|Comentaris tancats a La Nit dels Museus a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres