La Nit dels Museus a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres - Cementiris de Barcelona CBSA

La Nit dels Museus a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres

//La Nit dels Museus a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres

La Nit dels Museus a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres

El proper 15 de maig la Col·lecció de Carrosses Fúnebres tornarà a obrir les seves portes per participar de la Nit dels Museus, una de les jornades culturals més esperades de l’any.

Les limitacions sanitàries fan que l’horari sigui reduït, obrirem a les 18 i tancarem a les 21 hores, però això no és excusa per no visitar un patrimoni únic a Europa i molt representatiu de la ciutat.

  • Per assisitir a les portes obertes de l’exposició, caldria que reserveu la franja horària que voldrieu venir: de 18 a 18:30h/ de 18:30 19h / de 19 a 19:30h/ de 19:30 a 20h / de 20 a 20:30h/ de 20:30 a 21h.
  • Oferim dues visites guiades d’1 hora de duració, per a les quals cal reservar plaça per assistir-hi: a les 18:30h i a les 19:30h.

A més, farem participar al públic de dos concursos virtuals a Instagram:

  • Busca tots els mussols que apareixen a la col·lecció. Fes un story al teu Instagram amb l’etiqueta @cementirisbarcelona i si encertes el número total de mussols, tindras un premi a la sortida.
  • Demostra que ets un gran fotògraf. Fes una foto d’una carrossa, comparteix-la a les xarxes socials amb l’etiqueta @cementirisbarcelona i el hashtag #carrossesdenit i si ho ensenyes a la sortida, obtindras un premi a la participació!

Per fer les reserves, envieu un correu elctrònic a comunicacio@cbsa.cat indicant el nom i cognoms, el número de persones que vindreu i l’hora que voldreu participar de les portes obertes o de les visites guiades.

Per a més informació, pròximament podreu consultar el web de La Nit dels Museus.

Gràcies i fins ben aviat!

By | 2021-04-30T09:24:27+00:00 30/04/2021|Notícies Destacades|Comentaris tancats a La Nit dels Museus a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres