La Nit dels Museus ’15 a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres - Cementiris de Barcelona CBSA

La Nit dels Museus ’15 a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres

//La Nit dels Museus ’15 a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres

La Nit dels Museus ’15 a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres

Un any més, la Col·lecció de Carrosses Fúnebres obrirà les seves portes el dia 16 de maig de 19 a 1 hores per celebrar la Nit dels Museus, la jornada cultural més popular de l’any i on 81 centres de Barcelona i altres localitats pròximes permetran gaudir gratuïtament de tot el que hi exposen.

Enguany, oferirem 4 visites guiades d’1 hora de duració cadascuna, les quals mostraran les peces originals i faran entendre l’estreta vinculació de les carrosses amb l’evolució de Barcelona i el que significà culturalment per a la societat del moment. Descobrirem els significats de les seves variades simbologies, formes i colors i, a més, l’extensa documentació gràfica i les noves tecnologies virtuals permetran una millor comprensió de la vida en societat des de mitjan segle XIX fins a mitjan segle XX.

Com a novetat, una de les visites comptarà amb la col·laboració d’una intèrpret en llengua de signes catalana per a les persones sordes que també vulguin participar de la jornada a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres.

Horaris de les visites guiades: 20, 21*, 22 i 23 hores.

Tothom que vingui a conèixer les nostres carrosses tindrà un obsequi!

Us hi esperem!

*Durant la visita de les 21 hores comptarem amb la col·laboració d’una intèrpret en llengua de signes catalana.

By | 2015-05-06T00:00:00+00:00 06/05/2015|Notícies|Comentaris tancats a La Nit dels Museus ’15 a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres