El grup "Arquitectes de Catalunya d'avui i de sempre" visita el cementiri de Montjuïc - Cementiris de Barcelona CBSA

El grup “Arquitectes de Catalunya d’avui i de sempre” visita el cementiri de Montjuïc

Un grup de 30 persones interessades en l’arquitectura catalana han vingut expressament al cementiri de Montjuïc per poder contemplar el patrimoni artístic que s’hi mostra.

La visita iniciada a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres per entendre com va evolucionar el ritual funerari, a la vegada que ho feia la ciutat, va servir com a part introductòria abans de visitar el monumental cementiri de Montjuïc. En aquest punt els visitants van poder veure les diferents tipologies de sepultures, els diversos estils arquitectònics i moltes de les obres dels millors arquitectes i escultors de l’època, com Enric Clarasó, Josep Llimona, Josep Vilaseca, Josep Maria Gallissà, Rossend Nobas, i d’altres.

Per acabar, una visita al Fossar de la Pedrera va servir perquè la majoria de persones coneguessin un memorial únic a Catalunya a les víctimes del franquisme. Un espai que convida a la reflexió on hi destaca la sepultura del President Lluís Companys.

By | 2017-11-02T15:52:23+01:00 07/06/2017|carrosses, Notícies|Comentaris tancats a El grup “Arquitectes de Catalunya d’avui i de sempre” visita el cementiri de Montjuïc