Cementiri de Sant Gervasi

El cementiri de l’Ametller Florit

//Cementiri – Sant Gervasi
Cementiri – Sant Gervasi 2020-02-01T00:46:59+01:00

Informació general

Horari del cementiri
De dilluns a divendres:
de 8:00 a 17:30 hores
Dissabtes, diumenges i festius:
de 8.00 a 15.00 hores

Adreça i telèfon
Camí del Cementiri de St. Gervasi, 4-8
08035 Barcelona
Tel. 934.841.999
comunicacio@cbsa.cat

Transports
Autobusos
60. Tots els dies (Pl. les Glòries – Zona Universitària)
196. Tots els dies (Pl. Kennedy – Pl. Kennedy)

Telèfon d’informació
934 841 999

Informació addicional
Mapa Cementiri Sant Gervasi

Història

El recinte està dividit en dues parts per una gran escalinata que va des de l’entrada principal fins a la capella, situada en la part més alta, on s’ha posat una porta per als vianants. A banda i banda es distribueixen blocs de nínxols i nombroses tombes i panteons monumentals que recorden les torres que es van edificar en aquests anys en aquest barri de Barcelona.

El cementiri de Sant Gervasi va ser inaugurat el 1853 i està situat en la part alta de Barcelona. Gaudeix d’unes vistes meravelloses sobre la ciutat, que s’estén als seus peus fins a arribar al mar.

Sepultures

Els cementiris de la Barcelona són espais de memòria i tranquil·litat. Cementiris de Barcelona disposa de sepultures disponibles als diferents cementiris de la ciutat.

Serveis al cementiri de Sant Gervasi

Cementiris de Barcelona és una empresa pertanyent a l’Ajuntament de Barcelona. Els nostres objectius són apropar la gestió dels cementiris i de tota la seva activitat als usuaris, millorar l’atenció al client i oferir un servei de qualitat.

Esdeveniments/Rutes

Encara que sembli una paradoxa, conèixer la mort i les seves manifestacions culturals i socials és una manera de conèixer la vida d’una societat. Amb l’objectiu d’acostar els cementiris als ciutadans com a llocs d’història i de vida, Cementiris de Barcelona organitza activitats culturals gratuïtes per a tots els públics.

App de realitat augmentada al Cementiri de Sant Gervasi

La Col·lecció

Gaudeix de la Ruta Cultural del Cementiri de Sant Gervasi, ara en realitat augmentada!
Escaneja el mapa que et facilitaran en el recinte i descobreix les històries dels il•lustres personatges de la nostra història!

Si escanejes amb l’app aquest mapa de l’esquerra, també descobriràs el que amaga la realitat augmenta.

Descarrega’t l’app

El blog de CBSA

Horaris de les oficines d’atenció a l’usuari que entren en vigor a partir del dia 16 de març

Seguint les indicacions de l’Ajuntament de Barcelona i de les Autoritats Sanitàries, com a mesura de prevenció i contenció del coronavirus, COVID-19, informem dels horaris de les nostre

Informació activitats culturals – Mesures de prevenció i contenció a Cementiris de Barcelona per dificultar l’expansió del COVID-19

Queden cancel·lades les rutes culturals als Cementiris de Poblenou i Montjuïc programades pels dies 15, 22 i 29 de març inclosa la ruta de memòria històrica del Fossar de la Pedrera. La

Cementiris de Barcelona col·labora amb la Fundació Audir amb una visita guiada pel cementiri de Montjuïc

Cementiris de Barcelona col·labora amb la Fundació Audir, Associació Unesco per al Diàleg interreligiós, amb la realització d’una visita guiada a peu per tombes històriques i diverses t

Load More Posts