Serveis Educatius - Poblenou - Cementiris de Barcelona CBSA
Serveis Educatius – Poblenou 2017-09-19T15:20:42+00:00

UN PASSEIG PEL CEMENTIRI DE POBLENOU

Visita pedagògica al cementiri de PoblenouLa visita al cementiri de Poblenou es tracta d’un passeig historicocultural pel primer cementiri de la ciutat i, de fet, també un passeig per la història de Barcelona des de l’any 1775 fins a la celebració de l’Exposició Universal de l’any 1888 i els darrers anys del segle XIX.

Aquesta visita es tracta d’un passeig pels anys que transformaren Barcelona en una ciutat moderna. Un passeig pels ideals i ambicions dels seus ciutadans, i pels obstacles i conflictes que els oposaren. Un recorregut per l’esplendor de les seves realitzacions i pel dolor dels seus enfrontaments i fracassos. Aquesta passejada ens acosta a l’impuls innovador que va fer possible l’avanç tecnològic i científic que acompanyà la Revolució Industrial i que canvià la fisonomia i costums de la ciutat.

Aquest camí també ens fa entendre l’aparició de nous valors morals i cívics que s’imposaren i les noves ideologies que van irrompre en la vida política. En definitiva, la ruta pel cementiri és un passeig per la construcció del nou món burgès a Barcelona.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Reserves: al telèfon 934841920 o al correu electrònic comunicacio@cbsa.cat
Horari: de dilluns a divendres, de 8 a 18 hores.
Adreça: Av. Icària, s/n, 08005 Barcelona

Transports

Autobusos:
14. Tots els dies (Vil·la Olímpica – Passeig Bonanova)
26. Tots els dies (Poblenou – Sant Andreu)
36. Tots els dies (Paral·lel – Avda. Rio de Janeiro)
41. Tots els dies (Pl. Francesc Macià – Diagonal Mar)

Metro:
Línia 4 – estació Llacuna (sortida c/ de la Ciutat de Granada)

Contacte