Serveis - Cementiris de Barcelona CBSA
Serveis 2020-05-19T11:54:51+00:00

SERVEIS

Vista del Cementiri de MontjuicLes inhumacions es regeixen per les disposicions higiènic sanitàries vigents i s’inscriuen en el títol i en els Llibres Registre dels cementiris.

Crematori de MontjuïcEl procés de cremació que Cementiris de Barcelona duu a terme a l’actualitat, es realitza amb tècniques especialitzades i perfeccionades que marquen un salt qualitatiu respecte a las primeres cremacions a Barcelona.

Identificació del difunt: Abans d’iniciar el procés de cremació, es diposita una pedra incombustible al taüt amb un codi identificatiu, únic per cada difunt. Aquesta pedra romandrà amb les cendres resultants fins a dipositar-les a la urna.

Durada: El procés de cremació té una durada aproximada de dues hores. Finalitzada la cremació, les cendres es dipositen a la urna escollida per la família, amb la prèvia identificació de la pedra dipositada a l’inici de la cremació.

Lliurament de les cendres a la família: Amb l’objectiu d’escurçar els tràmits als familiars i amb prèvia petició de la família, Cementiris de Barcelona ofereix la possibilitat d’efectuar el lliurament de les cendres del difunt en un termini de 4 hores.

Crematori de Montjuïc »

Sala de comiats de MontjuïcA Cementiris de Barcelona volem donar caliu al darrer adéu en un espai condicionat per al recolliment que necessiten els familiars en un moment de dol. És per aquest motiu que es fan cerimònies acompanyades de música al crematori de Montjuïc. Allà hom pot trobar la pau i tranquil·litat que aquest moment requereix.

El crematori de Montjuïc, està pensat perquè es puguin dur a terme serveis integrals, és a dir, en un únic emplaçament es pot acomiadar a l’ésser estimat, realitzar el procés de cremació i dipositar les cendres al mateix crematori, espai que recorda als claustres dels antics monestirs on el que es pretén és ajudar a fixar el pensament en el difunt.

Vista del cementiri de MontjuïcEls trasllats dels difunts d’una sepultura a una altra es poden fer dins del mateix cementiri o entre diferents cementiris sempre que es compleixi allò establert a l’Ordenança vigent de Cementiris per a aquests casos.

Es poden contractar en totes les oficines d’atenció a l’usuari de Cementiris de Barcelona.

Els serveis contractats s’hauran d’abonar amb tarjeta, per transferència bancària o càrrec en compte.

Enllaç per fer el pagament

Contacte