Ruta Montjuïc nocturna 2020-03-05T10:30:41+01:00

RUTA  MONTJUÏC NOCTURNA

Cementiris de Barcelona organitza la ruta nocturna de manera extraordinària dos cops l’any; una coincidint amb l’inici de primavera que des del 2013 es realitza al Cementiri de Montjuïc, i l’altra, per Tots Sants al Cementiri de Poblenou.

La visita és guiada i representada per persones ambientades de l’època de finals del segle XIX i principis del segle passat, i es mostren  les sepultures més representatives del cementiri. La visita s’inicia al panteó de l’arquitecte del cementiri Leandre Albareda, recorre la part més monumental del cementiri, mostra els personatges il·lustres que reposen en ell i explica la història del recinte funerari dins de l’atmosfera de pau i tranquil·litat que ens transmet la nit de la muntanya.

L’entrada serà gratuïta i oberta a tothom, amb inscripció prèvia.

Anar a reservar les entrades

Codi QR

qr_mjEl Cementiri de Montjuïc incorpora el codi QR a l’entrada del cementiri i a diversos punts de senyalització del itinerari cultural.. Els codis faciliten una breu explicació sobre la història de cada monument funerari així com dades sobre el seu escultor i estil arquitectònic en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

Com anar-hi

Horari
Dilluns a diumenge: de 08:00 a 18:00 hores
Adreça i telèfon
c/ Mare de Déu de Port, 56-58. 08038 Barcelona
Tel. 934.841.970
Transports
Autobusos
21. Tots els dies (Av. Paral·lel – El Prat)
107. Només festius (interior cementiri)

Informació addicional

Díptic Ruta Montjuïc