Ruta de la col·lecció de Carrosses Fúnebres - Cementiris de Barcelona CBSA
Ruta de la col·lecció de Carrosses Fúnebres 2020-08-01T02:37:54+00:00

 

Mesures especials per a la contemció del brot epidèmic de la pandèmia Covid-19

En atenció a les mesures de contenció de la pandèmia i per tal d’evitar contagis i garantir la continuïtat dels serveis, en el següent enllaç trobareu més informació sobre les noves mesures de contingència davant la Covid-19

RUTA DE LA COL·LECCIÓ DE CARROSSES FÚNEBRES

La visita a la col·lecció mostrarà el conjunt de la col·lecció que consta de 13 carrosses fúnebres, 6 carruatges per acompanyar les famílies a la parròquia i posteriorment al cementiri, i 3 cotxes a motor, juntament amb els complements que les ornamenten i que fan possible el seu funcionament. Tot el conjunt ens mostra com els nostres avantpassats van adaptar nous hàbits funeraris alhora de transportar els seus difunts fins als cementiris.

La clara aposta per la utilització de les més innovadores tecnologies dins de l’espai fa que el visitant es pugui transportar del tot a la Barcelona del passat. A més, els recursos museogràfics que acompanyen la Col·lecció il·lustren les formes de vida i els rituals funeraris de la societat barcelonina al llarg de les dècades en què les carrosses van estar en actiu.

Durada: 1:30 hores aproximadament.

Com anar-hi

Horari
Dissabtes i diumenges: de 10:00 a 14:00 hores
Adreça i telèfon
c/Mare de Déu de Port, 56-58. 08038 Barcelona
Tel. 934 841 999
Transports
Autobusos
21. Tots els dies (Av. Paral•lel – El Prat)