Biblioteca - Cementiris de Barcelona CBSA
Biblioteca 2019-07-15T09:40:33+00:00

LA BIBLIOTECA

Cementiris de Barcelona S.A. ha obert al públic la seva biblioteca funerària. El nou espai, situat juntament amb la Col·lecció de Carrosses Fúnebres, compta amb un fons bibliogràfic de més de 1800 exemplars centrat en l’àmbit funerari que el posicionen com el més important d’Espanya i el segon més important d’Europa.

La biblioteca va començar a configurar-se ara fa trenta anys de les mans del Sr. Manel Hernández, arqueòleg i egiptòleg especialitzat en els rituals funeraris. Les publicacions que s’hi poden trobar són d’arreu del món, és per això que estan editades en català, castellà, gallec, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, àrab, rus, suec i japonès.

La temàtica d’aquests originals exemplars està centrada, principalment, en els rituals funeraris de nombroses civilitzacions, des de la Prehistòria fins a l’època actual. Per sobre de tot, però, hi destaca la significativa aportació en egiptologia.

El nou espai disposa d’una zona habilitada per poder consultar qualsevol informació del nostres llibres i iniciar, així, un viatge en el temps. Els horaris d’obertura són els dimecres, dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores.

Per més informació:
Telèfon: 934841999/ 934841925/20
Mail: comunicacio@cbsa.cat

BUSCADOR DE LLIBRES

Per consultar els llibres de la Biblioteca Funerària i demanar préstecs, segueixi el següent enllaç:
http://barcelona.cat/sedac/bcnexplora