Cementiri d'Horta

Cementiris de Barcelona

//Cementiri – Horta
Cementiri – Horta 2018-02-08T10:36:21+01:00

Informació general

Horari
De dilluns a divendres:
de 8:45 a 17:30 hores
Dissabtes, diumenges i festius:
de 8.45 a 15.00 hores

Adreça i telèfon
Plaça del Cementiri d’Horta, 9
08031 Barcelona
Tel. 934.841.999
comunicacio@cbsa.cat

Transports
Autobusos
45. Tots els dies (Pg. Marítim – Horta)
102. Tots els dies (Pl. Eivissa – Cementiri de Collserola)
185. Tots els dies (Canyelles – Vall d’Hedron – Canyelles)

Metro
Línia 3. Estació Valldaura

Telèfon d’informació
934 841 999

Informació addicional
Mapa Cementiri Horta

Història

De construcció neoclàssica, el més destacable és l’església situada al fons, prop del mur des de la qual es domina el recinte. Al voltant del passadís central, flanquejat de pins i xiprers, estan les sepultures més importants.

Destaquen en algunes tombes d’aquest cementiri els escuts heràldics i els epitafis on s’assenyalen els títols de noblesa del difunt.

Aquest cementiri és el qual tenia l’antic poble de Horta, que no es va annexionar a Barcelona fins a 1904, i era un petit poble rural amb pocs habitants.

El cementiri està dividit en quatre illes i va ser inaugurat al setembre de 1867.

Sepultures

Els cementiris de la Barcelona són espais de memòria i tranquil·litat. Cementiris de Barcelona disposa de sepultures disponibles als diferents cementiris de la ciutat.

Serveis al cementiri d’Horta

Cementiris de Barcelona és una empresa pertanyent a l’Ajuntament de Barcelona. Els nostres objectius són apropar la gestió dels cementiris i de tota la seva activitat als usuaris, millorar l’atenció al client i oferir un servei de qualitat.

Esdeveniments/Rutes

Encara que sembli una paradoxa, conèixer la mort i les seves manifestacions culturals i socials és una manera de conèixer la vida d’una societat. Amb l’objectiu d’acostar els cementiris als ciutadans com a llocs d’història i de vida, Cementiris de Barcelona organitza activitats culturals gratuïtes per a tots els públics.

El blog de CBSA

Entrades exahurides. Inscripcions obertes per a la ruta nocturna del cementiri de Poblenou

S’apropa la Ruta nocturna, que se celebrarà al Cementiri de Poblenou, coincidint amb el 200 aniversari d’aquest recinte. No es pot desvetllar ni l’itinerari ni la temàtica, però si que

Load More Posts