Cementiri d'Horta

Cementiris de Barcelona

//Cementiri – Horta
Cementiri – Horta 2020-01-13T14:30:04+01:00

Informació general

Horari
De dilluns a diumenges i festius:
de 8.00 a 18.00 hores

Adreça i telèfon
Plaça del Cementiri d’Horta, 9
08031 Barcelona
Tel. 934.841.999
comunicacio@cbsa.cat

Transports
Autobusos

27.    Tots els dies (Estació de Sants – Roquetes)
60.   Tots els dies ( Besos Verneda – Vall d’Hebron
H2.   Tots els dies ( Av. Esplugues – Trinitat Nova)
H4.   Tots els dies (Zona Universitària – Bon Pastor)
H6.   Tots els dies (Zona Universitària ­– Onze de setembre)
76.    Tots els dies (Sant Genís – Ciutat Meridiana)
102.  Tots els dies (Pl. Eivissa – Cementiri de Collserola)
185.  Tots els dies (Vall d’Hebron / horta – Canyelles)

Metro
Línia 3. Estació Valldaura

Telèfon d’informació
934 841 999

Informació addicional
Mapa Cementiri Horta

Història

De construcció neoclàssica, el més destacable és l’església situada al fons, prop del mur des de la qual es domina el recinte. Al voltant del passadís central, flanquejat de pins i xiprers, estan les sepultures més importants.

Destaquen en algunes tombes d’aquest cementiri els escuts heràldics i els epitafis on s’assenyalen els títols de noblesa del difunt.

Aquest cementiri és el qual tenia l’antic poble de Horta, que no es va annexionar a Barcelona fins a 1904, i era un petit poble rural amb pocs habitants.

El cementiri està dividit en quatre illes i va ser inaugurat al setembre de 1867.

Sepultures

Els cementiris de la Barcelona són espais de memòria i tranquil·litat. Cementiris de Barcelona disposa de sepultures disponibles als diferents cementiris de la ciutat.

Serveis al cementiri d’Horta

Cementiris de Barcelona és una empresa pertanyent a l’Ajuntament de Barcelona. Els nostres objectius són apropar la gestió dels cementiris i de tota la seva activitat als usuaris, millorar l’atenció al client i oferir un servei de qualitat.

Esdeveniments/Rutes

Encara que sembli una paradoxa, conèixer la mort i les seves manifestacions culturals i socials és una manera de conèixer la vida d’una societat. Amb l’objectiu d’acostar els cementiris als ciutadans com a llocs d’història i de vida, Cementiris de Barcelona organitza activitats culturals gratuïtes per a tots els públics.

El blog de CBSA

Horaris de les oficines d’atenció a l’usuari que entren en vigor a partir del dia 16 de març

Seguint les indicacions de l’Ajuntament de Barcelona i de les Autoritats Sanitàries, com a mesura de prevenció i contenció del coronavirus, COVID-19, informem dels horaris de les nostre

Informació activitats culturals – Mesures de prevenció i contenció a Cementiris de Barcelona per dificultar l’expansió del COVID-19

Queden cancel·lades les rutes culturals als Cementiris de Poblenou i Montjuïc programades pels dies 15, 22 i 29 de març inclosa la ruta de memòria històrica del Fossar de la Pedrera. La

Cementiris de Barcelona col·labora amb la Fundació Audir amb una visita guiada pel cementiri de Montjuïc

Cementiris de Barcelona col·labora amb la Fundació Audir, Associació Unesco per al Diàleg interreligiós, amb la realització d’una visita guiada a peu per tombes històriques i diverses t

Load More Posts