Espais per a cendres - Cementiris de Barcelona CBSA
Espais per a cendres 2017-09-07T11:42:01+00:00

ESPAIS PER A CENDRES

Cementiris de Barcelona recomana que les cendres es dipositin al cementiri, el qual, a més de ser-ne el lloc natural, disposa de les instal·lacions necessàries i adequades per a aquesta finalitat, fet que també ajuda a conservar el record dels éssers estimats.

Amb aquest objectiu posa a disposició de les famílies diverses instal·lacions repartides en tots els seus recintes.

JARDINS

Jardí del RepòsJardins en els quals es poden dipositar les cendres en una piràmide d’inhumació comunitària, amb l’opció de col·locar una placa en memòria de l’ésser estimat.

Ubicació: Cementiri de Montjuïc i Cementiri de Collserola.

Bosc de les CendresEspai natural adaptat dins el Cementiri de Collserola perquè els usuaris puguin espargir les cendres passejant per un entorn de pau i tranquil·litat, aprofitant les extenses i verdes instal·lacions del recinte.

Amb la finalitat de crear un lloc de referència en memòria de l’ésser estimat, el bosc disposa d’un mur de pedra natural destinat a la gravació del nom del difunt en una placa de bronze, que al col·locar-la forma un conjunt escultòric.

Ubicació: Cementiri de Collserola

El Bosc del Silenci és un espai natural creat al Cementiri de Collserola per a la inhumació de cendres funeràries en urnes biodegradables. Aquest medi de recolliment de 2.000 m² facilitarà que els nostres familiars puguin reposar al cementiri en un entorn de pau i tranquil·litat.

Ubicació: Cementiri de Collserola

COLUMBARIS

Columbaris CinerarisSepultura vertical amb capacitat per a quatre urnes.

Ubicació:Tots els Cementiris.

Columbaris Cineraris amb porta de vidreSepultura vertical amb capacitat per quatre urnes amb porta de vidre.

Aquesta tipologia de columbaris és pionera a l’Estat Espanyol.

Es troben als cementiris de Les corts, Poblenou, Sant Andreu i Collserola.

Contacte