Cementiris de Barcelona promociona la seva agenda cultural al Mercat d’Escapades

Arriba el bon temps, els dies s’allarguen i que hi pot haver millor que escapar-se un cap de setmana i descobrir Catalunya? Si necessites inspiració, del 4 al 6 de maig tens una cita amb Mercat d’Escapades, on hi trobaràs un munt de propostes per gaudir de la natura, de l’aventura, de la muntanya i de l’entorn rural, però també vacances per desconnectar i gaudir de l’estil de vida mediterrani a la costa catalana, ja sigui en família, amb amics o en parella. Els amants de la cultura hi descobrireu itineraris per conèixer el patrimoni i les festes del país.

Cementiris de Barcelona aprofita aquesta oportunitat per donar visibilitat a totes les activitats culturals que setmana a setmana donen vida als nostres recintes.

Us esperem al nostre estand amb activitats per a tota la familia.

Horaris

Divendres 04/05 de 12:00h a 21:00h

Dissabte 05/05 de 11:00h a 21:00h

Diumenge 06/05 de 11:00h a 19:00h

Coneix altres empreses que participen a l’edició del Mercat d’Escapades d’enguany i descobreix totes les rutes, itineraris, activitats i allotjaments que et proposen!

El Mercat d’Escapades serà també una excusa per passar una bona estona, ja que hi haurà programades un grapat d’activitats i tallers, des de passejades en burricleta fins a degustacions de cuina. A més, al bell mig del Mercat hi trobareu una Àrea Gastronòmica on us hi podreu llepar els dits!

Ja has decidit com serà la propera escapada?

By | 2018-05-16T11:37:12+02:00 16/01/2018|Notícies|Comentaris tancats a Cementiris de Barcelona promociona la seva agenda cultural al Mercat d’Escapades