PRESENTACIÓ CALENDARI INTERRELIGIÓS 2022 - Cementiris de Barcelona CBSA

PRESENTACIÓ CALENDARI INTERRELIGIÓS 2022

//PRESENTACIÓ CALENDARI INTERRELIGIÓS 2022

PRESENTACIÓ CALENDARI INTERRELIGIÓS 2022

Cementiris de Barcelona i AUDIR presenten el Calendari Interreligiós i Interconviccional 2022 que coediten. El calendari del 2022 està dedicat al “Patrimoni funerari i al dol”.

Les tradicions religioses i les conviccions no religioses són un marc d’expressió, d’interpretació i de creativitat que dona forma al dolor humà per la pèrdua de persones estimades. Les religions i conviccions tenen recursos per acompanyar el dolor amb tendresa i per transformar-lo en vida, bellesa, esperança i fraternitat humana. El patrimoni funerari ha vehiculat i expressat de manera singular aquesta creativitat diversa.

El Calendari, que és un referent consolidat en el panorama intercultural català, presenta les principals festes religioses i conviccionals, imatges de creacions artístiques funeràries i textos de referencia sobre l’acompanyament del dol des de les diferents sensibilitats culturals i religioses.

La presentació del Calendari serà un acte presencial que es celebrarà el proper dimecres dia 1 de desembre, a les 12:30 hores, a la capella del Cementiri del Poblenou, a l’Av. d’Icària 204 (metro línia groga, parada Llacuna; pàrquing gratuït a l’interior).

En l’acte es farà una projecció d’un breu muntatge audiovisual, una explicació del Calendari i una taula rodona sobre l’expressió i la gestió del dol en les tradicions amb intervencions d’experts de diverses tradicions religioses i de conviccions no religioses. Hi haurà també un contrapunt musical a càrrec de Jordi Marfà, intèrpret folk-pop, violí i veu.

 

By | 2021-11-25T11:36:48+00:00 25/11/2021|Notícies|Comentaris tancats a PRESENTACIÓ CALENDARI INTERRELIGIÓS 2022