Cementiris de Barcelona participa a les festes de Santa Eulàlia

Cementiris de Barcelona participa en el programa de les festes de la copatrona de Barcelona.

Durant els caps de setmana del 10 al 11 i del 17 al 18 oferirem visites guiades a la Col·leció de Carrosses Fúnebres del Cementiri de Montjuïc.

Es tracta de l’única col·lecció d’aquestes característiques que es mostra públicament a Europa. Està formada per 22 peces originals: 13 carrosses fúnebres, 6 cotxes d’acompanyament i 3 vehicles motoritzats, amb tots els complements que les ornamenten i que fan possible el seu funcionament.

La diversitat de carrosses funeràries de la Col·lecció mostren les diferents modalitats d’enterraments que es porten a terme a Barcelona des de mitjans del segle XIX fins ben entrat el segle XX.

La varietat de dimensions, formes, materials, mecanismes, colors i ornaments de tots els carruatges, expliciten també les diferències entre els seus usuaris: burgesos i grans prohoms, menestrals i ciutadans benestants, obrers i pobres de solemnitat, infants, donzelles i religioses, acompanyants i vídues.

No és necessari fer reserva prèvia.

Horari de la visita: 12:00h

 

 

By | 2018-03-02T13:53:29+01:00 15/01/2018|Notícies|Comentaris tancats a Cementiris de Barcelona participa a les festes de Santa Eulàlia